Anasayfa > Oyun Haberleri > Button Interactive’in İlk Oyunu Hacked: The Streamer’ın Fragmanı Yayınlandı 

Button Interactive’in İlk Oyunu Hacked: The Streamer’ın Fragmanı Yayınlandı 

SaveButonu’nda geçtiğimiz yıl Hacked: The Streamer’i duyurmuş, bunun gururu ve heyecanıyla çalışmalara başlamıştık. Bir yıl sonra bu kez çok daha gururlu ve coşkun halde Hacked: The Streamer’in fragmanına yine SaveButonu’nda yer vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Hacked: The Streamer, çoğumuzun sevgi, öfke, kıskançlık ve bazen de merhamet ile izlediği yayıncıların ve içerik üreticilerinin belki de en büyük kabusunu resmediyor. Full-motion video (FMV) türündeki yapım, sizi kendi yayınında korkunç bir şantajın hedefi olan PinkyPie’ın kaderini belirlemeye çağırıyor.

Hacked: The Streamer, Hacked Antolojisinin İlk Adımı

Hacked: The Streamer, elliden fazla kritik karar anı ve beş farklı sonla türün en iyilerinden ilham aldı. Hızlı zaman etkileşimi (qucik-time event) gibi oyun mekanikleri ile sinematik anlatıyı birleştiren Hacked: The Streamer, en yaygın modern dertlerden biri olan ”hacklenme ve şantajı” konu alacak bir antolojinin de ilk adımı olacak. 

Ancak Button Interactive ekibi bunu yaparken oynanış mekaniklerini güçlendirmek, gerçek oyunlarda gördüğümüz mekaniklerle sinematik formülünü oyunlaştırmayı hedefliyor. Bu hedefin ilk uygulaması da PinkyPie’ın oldukça normal başlayan, ancak kısa süre sonra kabusa dönüşen bir yayın akşamıyla mümkün olacak.

hacked the streamer oynanış

Oyuncuların PinkyPie’ın her kararını yönettiği oyunda, şantajcıyı bulmak ya da internetin konuştuğu bir sızıntının kaynağı olmak oyuncuların elinde. Bunun için PinkyPie’ın arkadaşlarını sorguya çekmeli, odasındaki objelerle etkileşime geçmeleri ve sırtına sapladığı hançeri hangi elin tuttuğunu öğrenmeleri gerekiyor. Bu süreçte yayın asla kapanmamalı.

Çıkış Tarihi Çok Yakın!

hacked the streamer oynanış karar anı

İlk aşamada sadece PC platformunda yayınlanacak Hacked: The Streamer, türün kolay aktarılabilirliği sayesinde çoklu platform desteği kazanacak. Bu noktada Gamedev.ist ile el ele yürüyen Button Interactive, PinkyPie’ın göğüs daraltan hikayesini daha geniş bir kitleyle buluşturmakta kararlı. Hacked, İngilizce dublaj, Türkçe altyazı ve arayüz desteğinin yanı sıra 11 dil desteğiyle Kasım 2024’te Steam’de.

Hacked: The Streamer’i bu bağlantı üzerinden istek listenize ekleyin.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir